Amtrak predstavil časovno omejeno ponudbo za ZDA Rail Pass za navdušence nad potovanji

Category: Turizem ESTA | 0
Amtrak predstavil časovno omejeno ponudbo za ZDA Rail Pass za navdušence nad potovanji
Amtrak predstavil časovno omejeno ponudbo za ZDA Rail Pass za navdušence nad potovanji

Amtrak v želji, da bi potovanje čez državo naredil dostopnejše, trenutno ponuja omejeno promocijsko akcijo za vozovnico USA Rail Pass, v okviru katere je na nakup vozovnice mogoče dobiti 50 dolarjev popusta.

Vozovnica, ki potnikom omogoča 10 različnih potovanj v 30 dneh, je do 25. januarja na voljo za 449 dolarjev, je zapisano v Amtrakovi izjavi, ki jo je posredoval Travel + Leisure.

Priročno in cenovno ugodno potovanje po vsej državi

Eliot Hamlisch, izvršni podpredsednik in glavni komercialni direktor družbe Amtrak, je poudaril, da je vozovnica primerna za iskalce pustolovščin, saj ponuja priročno sredstvo za raziskovanje različnih destinacij po Združenih državah.

Hamlisch je izjavil: “Ta razprodaja daje potnikom priložnost, da veliko prihranijo, hkrati pa jim olajša odkrivanje skritih draguljev, ponoven obisk priljubljenih krajev ali vrnitev domov, da se ponovno povežejo s svojimi najdražjimi.”

Glavne značilnosti vozovnice USA Rail Pass

Vozovnico USA Rail Pass je treba izkoristiti v 30 dneh po nakupu, vendar jo lahko potniki aktivirajo do 120 dni po nakupu.

Poleg tega za vozovnico ni izpisnih datumov, kar zagotavlja dodatno udobje za tiste, ki načrtujejo svoja potovanja. Imetniki vozovnic lahko rezervirajo sedeže v potniškem razredu, vendar nadgradnja v poslovni razred ali zasebne sobe ni dovoljena.

Vozovnica velja za vse vlake, razen za vlak Acela, samodejni vlak, kanadske postaje vlaka Maple Leaf in avtobus Thruway Bus serije 7000-7999.

Družba Amtrak ponuja alternativne vozovnice za več voženj za potnike, ki se vozijo na delo ali imajo posebne potovalne potrebe, vključno s splošnimi vozovnicami za več voženj in vozovnico California Rail Pass, ki stane 159 USD.

Razširitev zimske ponudbe družbe Amtrak

Amtrakova akcija USA Rail Pass sovpada s ponovno uvedbo sezonskega vlaka Winter Park Express, ravno v času smučarske sezone.

Ta vlak prevaža potnike med Denverjem in letoviščem Winter Park v Koloradu ter ponuja edinstveno potovalno izkušnjo.

Poleg tega je družba Amtrak pred kratkim prenovila strukturo vozovnic in uvedla dve novi možnosti: “value” in “flex”, medtem ko je postopoma ukinil prejšnje kategorije vozovnic “saver”, “value” in “flexible”.

Potovanje z vlakom Amtrak in ESTA: večja priročnost

Za potnike, ki nameravajo obiskati Združene države Amerike, je ključnega pomena razumevanje zapletenosti programa za odpravo vizumov (VWP ).

Sestavni del tega programa je elektronski sistem za izdajo potovalnih dovoljenj (ESTA ), ki poenostavlja vstop upravičenim državljanom iz držav, ki so vključene v program VWP.

ESTA obiskovalcem, ki v ZDA prihajajo v turistične ali poslovne namene, omogoča bivanje do 90 dni brez pridobitve vizuma.

ESTA: poenostavitev dovoljenja za potovanje v ZDA

ESTA je avtomatiziran sistem za ugotavljanje upravičenosti obiskovalcev, preden se odpravijo na pot.

Za spletno prijavo morajo potniki navesti podatke iz potnega lista, podatke o potovanju in kontaktne podatke. Postopek je učinkovit, saj je pogosto odobren že v nekaj minutah, poleg tega pa ni potrebna klasična vloga za izdajo vizuma.

Udobnosti sistema ESTA za potnike

Potniki, ki nameravajo obiskati Združene države, lahko izkoristijo številne ugodnosti, ki jih zagotavlja ESTA.

Zaradi hitrega in enostavnega postopka prijave ter hitre odobritve lahko potniki spontano načrtujejo ali izkoristijo časovno omejene akcije, kot je Amtrakova akcija USA Rail Pass.

Kdo ima največ koristi od ESTA?

ESTA je še posebej koristna za državljane držav, ki so vključene v program VWP in želijo ZDA obiskati za krajši čas brez vizuma.

Primeren je za turiste, poslovne potnike in vse, ki želijo raziskati raznolikost pokrajine in znamenitosti države.

Sistem ESTA, ki dopolnjuje Amtrakov železniški vozovnici USA Rail Pass, omogoča brezhibno potovalno izkušnjo in odpravlja nepotrebne birokratske ovire.

Izboljšana potovalna doživetja z ESTA in Amtrakom

Pri načrtovanju potovanj z Amtrakovim železniškim vozovnicami USA Rail Pass je treba upoštevati s tem povezane vstopne zahteve.

Povezovanje udobja Amtrakovega potovanja z železnico z racionaliziranim postopkom odobritve, ki ga ponuja ESTA, zagotavlja brezskrbno izkušnjo od načrtovanja do prihoda.

Ne glede na to, ali raziskujete slikovite poti, ki jih pokriva vozovnica USA Rail Pass, ali se predajate zimskim dogodivščinam, ki jih omogoča vozovnica Winter Park Express, je treba imeti potrebna potovalna dovoljenja, ki povečajo splošno zadovoljstvo pri pustolovščini.

Amtrakova omejena ponudba za vozovnico USA Rail Pass je odlična priložnost za ljubitelje potovanj, da raziskujejo Združene države po znižani ceni.

Brezhibna integracija te ponudbe z racionaliziranim postopkom odobritve ESTA zagotavlja, da se lahko potniki z zaupanjem odpravijo na svoja potovanja ter brez težav spoznavajo lepote in raznolikost ZDA.