Naš pravilnik o dostavi je pripravljen tako, da vam, stranki, pojasni, kako zagotavljamo storitve obdelave, ki jih ponujamo na našem spletnem mestu.

1- esta-america.com je zasebna agencija za obdelavo podatkov, ki je tretja stranka, in ni na noben način povezana z vlado Združenih držav Amerike.

2- Zagotovljene storitve:

Vnos in obdelava podatkov za vloge za odpravo vizumov ESTA.
Vnos, preverjanje in obdelava podatkov iz vlog B1/B2.
Telefonska posvetovanja
Obdelava in posodobitev stanja v istem dnevu.
Dostava potrdila o potovalni odobritvi po elektronski pošti
Podpora strankam po e-pošti in telefonu 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 7 dni v tednu.

3- esta-america.com ne jamči, da bodo prijave sprejete, temveč le obdela podatke o prijavah strank in jih vključi v sistem CBP.

4- Stranka je odgovorna za zagotavljanje veljavnih in točnih podatkov v vlogi, esta-america.com ni odgovorna za zavrnjene vloge zaradi neveljavnih ali nepravilnih podatkov, ki jih je predložila stranka.

5- Po predložitvi podatkov iz vloge bo esta-america.com v 24 urah obdelala vlogo in stranko obvestila o stanju. Zahtevki za storitve se ne sprejemajo za nedostavljene dokumente za potrditev potovalne odobritve pred 24 urami po tem, ko je stranka predložila podatke. Stranka ima pravico do reklamacije, če po 24 urah ne prejme potrditvenega dokumenta ali posodobitve stanja.

6 – CBP lahko vloge zadrži iz več razlogov; v teh primerih bo predstavnik službe za pomoč strankam stopil v stik s stranko in se dogovoril o možni rešitvi. Enako velja, če je vloga zavrnjena.

7- Z nakupom naših storitev se stranka strinja, da bo plačala pristojbino za storitev vnosa podatkov in pomoč, ki vključuje pristojbino 14 USD, ki jo esta-america.com v njenem imenu plača carinski in mejni službi ter ameriški vladi za pristojbino za sistem za odpravo vizumov.

8- Stranka tudi izrecno dovoli, da esta-america.com upravlja njene podatke o vlogi in se v njenem imenu prijavi v sistem CBP. V skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in izjavo o zasebnosti CBP na: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm.

9- Stranka potrjuje, da je upravičena in zakonito pooblaščena za plačilo s predloženo kreditno ali debetno kartico. esta-america.com bo predloženi kreditni kartici zaračunala eno skupno pristojbino in ni odgovorna za kakršno koli nezakonito uporabo kreditnih podatkov, ki jih je predložila stranka.

Po zaključku naše storitve obdelave v istem dnevu, kar vključuje tudi vikende in praznike, vam bomo izdelek dostavili samo po e-pošti.

Datoteke PDF lahko preberete s programom Adobe reader, ki ga lahko prenesete brezplačno.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našim pravilnikom o dostavi, nam pišite po e-pošti (support@esta-america.com). Odgovorili vam bomo v 24 urah.

Šteje se, da vam je naša storitev obdelave dostavljena, ko jo pošljete po elektronski pošti. Priporočamo, da s seboj vzamete natisnjeno kopijo potovalnega dovoljenja, saj ga bodo nekatere letalske družbe morda želele videti ob prijavi.