ESTA O nas

ESTA America – vodilni strokovnjaki za vizume za ZDA

Smo podjetje, ki se ukvarja z vizumi in priseljevanjem v ZDA. Imamo osebje večjezičnih odvetnikov/solicitatorjev in strokovnih sodelavcev, ki so izkušeni in zelo uspešni pri reševanju širokega spektra rešitev na področju vizumov in priseljevanja, kot so prošnje za zaposlitev in družinske prošnje, odpovedi nacionalnim interesom, poslovni vizumi in vizumi za vlagatelje. Naše stranke so po vsem svetu. Naša zaveza je, da vam zagotovimo kakovostne storitve, ne glede na to, ali gre za poslovne stranke, zagonska podjetja ali posameznike.

Naša ekipa je dobro usposobljena za vse vidike vložitve in obdelave vlog za vizume, vključno s turističnimi, poslovnimi, zdravstvenimi, investitorskimi, podjetniškimi in delovnimi vizumi. Naša ekipa ima bogate izkušnje pri delu s strankami z različnimi prošnjami za izdajo vizuma. Naša ekipa vam je na voljo za pomoč.

Zakaj uporabiti ESTA America?

ESTA America ima pozitivne ocene za naše delo pri zagotavljanju vizumov za ZDA za naše stranke. Ponosni smo tudi na to, da vsako stranko in aplikacijo obravnavamo kot posebnost. Imamo ločene ekipe, ki upravljajo turistične, poslovne in delovne vizume, ter ločene ekipe, ki pomagajo pri vizumih za podjetnike in vlagatelje. Zagotavljamo, da naše delo opravljajo naši strokovnjaki z ustreznimi izkušnjami na tem področju. Menimo, da smo zaradi tega med najboljšimi ponudniki storitev za izdajo vizumov za ZDA v Združenem kraljestvu.

Kaj naj storim naprej?

Vzemite si čas in preučite navodila na tem spletnem mestu. Naše storitve razlikovanja za podjetja in posameznike so podrobno opisane na strani storitev. Ko se odločite, da je najbolje govoriti z nami, nas preprosto pokličite ali nam pošljite e-pošto.

Obrazec za prednostno poizvedbo lahko uporabite kadar koli, podnevi ali ponoči. Na vse poizvedbe si prizadevamo odgovoriti v 12 urah ali manj.

Možnosti vloge za izdajo vizuma

Eden od naših strokovnjakov vam lahko svetuje eno od naslednjih možnosti:

   1. Ponudimo vam lahko ceno za storitev vložitve vloge za izdajo vizuma ali
   2. Svetujemo vam, da se oglasite na posvetovanje s fiksno pristojbino, ki traja od 20 do 30 minut (45 funtov, vključno z DDV) z enim od naših strokovnjakov. Če se odločite, da boste pri nas opravili obsežnejšo storitev prijave za izdajo vizuma, vam bomo povrnili stroške fiksne pristojbine.
   3. Ponujamo tudi storitev pregleda prošenj, pri kateri lahko prosilci, ki so sami pripravili svoje prošnje za predložitev ustreznemu veleposlaništvu ZDA, prejmejo strokovni nasvet, da se preveri utemeljenost njihove prošnje in zagotovi, da so bili upoštevani vsi ustrezni postopki. Cena te storitve je 99 funtov z vključenim DDV.
   4. Za tiste, ki želijo bolj celovito storitev, ponujamo storitev popolne pomoči pri oddaji vloge za 299 £, ki zagotavlja, da vašo vlogo pripravijo strokovnjaki ter jo oddajo z največjo skrbnostjo in pozornostjo.

  Naš etos – prvovrstno svetovanje in storitve

Prepričani smo, da morajo ponudniki vizumskih storitev vedno delovati po najvišjih možnih standardih. Menimo, da so številne službe za oddajo vlog za vizume razočarale stranke in niso delovale v njihovem najboljšem interesu. Želimo biti drugačni.

Naši strokovnjaki za vloge za vizume ZDA imajo več kot 12 let izkušenj z zagotavljanjem vrhunskih storitev. Ponosni smo na svoj sloves ene najboljših služb za izdajo vizumov za ZDA v Združenem kraljestvu in se zavezujemo, da bomo vsem našim strankam zagotovili strokovno raven storitev. Zagotavljamo vam, da boste vedno prejeli pošten, učinkovit in jasen nasvet.